• Applaus voor jezelf

  Applaus voor jezelf!!!

   

  Natuurlijk beleven we zware tijden en missen we het voetballen enorm. Naast het sporten gaat het uiteraard ook om de sociale contacten. Het zijn barre tijden waar we helaas met zijn allen doorheen moeten en het ziet ernaar uit dat ons dat, als vereniging, gaat lukken!

   

  Ook financieel zijn het zware tijden. We lopen de nodige inkomsten mis, terwijl veel vaste lasten gewoon doorgaan. We hebben maximaal gebruik gemaakt van de overheidsregelingen en ook de gemeente Westervoort heeft ons op meerdere momenten gesteund.

   

  Maar bovenal komen we deze tijden door, doordat vrijwel alle sponsoren hun sponsorbijdrage weer hebben voldaan en vrijwel alle leden zonder morren hun contributie iedere maand voldoen! Ook hebben we nagenoeg geen opzeggingen. We begrijpen van andere verenigingen dat dit bepaald geen vanzelfsprekendheid is.

   

  Op dit moment kunnen we niet alles bieden wat we als voetbalvereniging graag zouden willen bieden, maar jullie begrijpen dat deze inkomsten voor het voortbestaan van onze vereniging essentieel zijn. Als bestuur willen we jullie bedanken en vandaar:

  Applaus voor jezelf!