• Beetje regenachtig maar met een zonnig einde

  Zaterdag middag 14.30 uur. Alle meteorologen hadden gezegd dat het in de middag droog zou zijn, niets was minder waar ....zucht..
  Avw'66 Vr1 hadden 16 speelsters opgesteld en Jonge kracht Vr1 uit Huissen had er 15 opgesteld. Om 14.30 uur werd er onder de leiding van Dhr. P. Derksen en M. Elfring als assistent afgetrapt.
  Jonge Kracht speelde in een laag tempo en gokte op hun snelle spitsen. Avw'66 past zicht aan dit tempo aan, en eigenlijk was het eerste half uur niet om aan te zien. Slechte passes, veel balverlies en verkeerde keuzes aan beide kanten. 15 min voor tijd gaf Jonge kracht een steekpaas en onze verdediging was verslagen, een hard schot liet onze keepster kansloos. Schijnbaar was dit het sein om toch het tempo op te schroeven, en terwijl het gestaag door regende , werd Avw'66 sterker en vlak voor rust maakte Vera met een droog schot de gelijkmaker. Avw'66 bleef aandringen maar kon helaas voor rust de voorsprong niet pakken.
  Na de rust ( zo u en dan viel er weer een buitje) ging Avw'66 door waar ze gebleven waren. jonge kracht kwam bijna niet meer van de eigen helft, en de keren dat ze dat wel deden, waren hun spitsen heel onnauwkeurig . Een voorzet in de 16, werd door een speelster van Jonge Kracht, dus niet de keepster, met beide handen tegen gehouden, en de scheidsrechter gaf een terechte strafschop.
  Simone eiste hem op een schot snoeihard, onhoudbaar in de linker benedenhoek, de 2-1 in de touwen. Avw'66 bleef aandringen en in de 68ste minuut knalde Derya de 3-1 binnen. De laatse 8 minuten dacht Avw'66 de buit wel binnen te hebben , maar Jonge Kracht kwam er nog een keer uit. Een lang bal langs de zijlijn net voor de achterlijn werd voor gegeven en de 3-2 stond op he bord. Het was in een inmiddels stevig regenbuitje nog even billen knijpen. De Heer Derksen floot gelukkig af en de 3 punten waren binnen.
  Al met al zie je dat het team steeds beter op elkaar ingespeeld raakt.
  Aanstaande woensdag spelen we de inhaalwedstrijd tegen ESA Vr1 om 19.30 uur in Arnhem.
  Supporters zijn uiteraard welkom