• Competitie Avw'66 Vr1 vs RKHVV Vr1

    Met een mager zonnetje, werd er op Sportpark Hamerden op het kunstgras veld, om 14.30 uur afgetrapt voor de wedstrijd Avw'66 Vr1 tegen RKHVV Vr1. De wedstrijd stond onder leiding van Deniz Ergul, met als assistent Marc Elfring.
    RKHVV is een jonge ploeg, en voor ons totaal onbekend, de coach is een oude bekende( vorige jaar coach van onze dames).
    We zijn voorzichtig begonnen, en beide teams waren elkaar aan het aftasten, zonder echt grote kansen aan beide zijden. De eerste keer dat RKHVV onze verdediging teste, was een makkie voor keepster Laura, die gelukkig niets over gehouden had aan haar laatste botsing bij Bennekom. Het tempo lag laag, en het moet gezegd worden dat onze dames slordig waren in de passes , en veel ballen te hard , te zacht of te onnauwkeurig gegeven werden aan de medespeelsters. Hierdoor kreeg RKHVV en goede kans, wat resulteerde in een 0-1 achterstand. Avw'66 moest aan de bak. Rianne kreeg een dot van een kans, alleen op de goal af, maar schoot veel te vroeg recht op de handen van de keepster. Kort erna gaf Rianne een hoge voorzet, die bij de keepster van RKHVV compleet verkeerd ingeschat werd en over haar heen in de goal stuiterde. 1-1 was dan ook de ruststand. verdedigend stond het allemaal wel redelijk, aanvallend kwamen we tekort.
    Na de rust ging het eigenlijk op dezelfde manier door, alleen leek het bij Avw steeds rommeliger te worden, en werd de passing nog onzorgvuldiger, de bal niet gezien en RKHVV kwam met beter voetbal, beter in hun spel. het leek allemaal toch op een gezapig gelijk spel te eindigen, ware het niet dat RKHVV handig de buitenspel omzeilde en vlak voor tijd de 1-2 erin schoot, en ons na 2 wedstrijden nog op 0 punten laat staan.
    Volgende week uit tegen ZZC'20. Hier gaan we er vol tegenaan en er alles aan geven om de 3 punten mee naar Westervoort te nemen.