• Eerste wedstrijd na de winterstop

    Tja daar waren we dan eindelijk weer, we zijn nog niet op de helft van de competitie, en de winterstop is alweer voorbij. Iedereen uitgerust en 16 dames verschenen aan de aftrap om de wedstrijd, tegen de Ulftse Boy's Vr1, de tot nu toe ongeslagen nummer 2 in onze competitie, te beginnen.
    De staf was compleet, de scheidsrechter en grens aanwezig en de wedstrijd kan beginnen . 12.00 uur klinkt het start fluitje en we beginnen.
    Zoals gebruikelijk is het aftasten in het begin. Wat kleine kansjes over en weer, maar niets serieus. We hanteren teveel de lange bal en er wordt weinig overgespeeld. Onze keepster pakt de ballen makkelijk. Na 25 minuten eindelijk een veelbelovende aanval na goed samenspel en Derya schiet hem prachtig keihard binnen. 1-0 we genieten echter iets te lang en een paar minuten later wordt er slecht uitverdedigd( teveel pingelen ) en Ulftse Boy's maakt de gelijk maker, 1-1. We moeten weer gas geven. We worden wat sterker en creƫren meer kansen door goed samen spel. We gaan de rust in.
    Na de rust spelen we een stuk beter, we vinden elkaar ook veel makkelijker. Bij een mooie uitbraak komt Simone vrij voor de keepster en lobt hem netjes over haar heen...2-1. We blijven goed spelen en de Ulftse Boy's komen bijna niet meer op onze helft. Wij krijgen meer en meer kansen maar verzuimen helaas dit in doelpunten uit te drukken. De sportieve wedstrijd sleept zich naar het eind en de goed leidende scheids S. de Randemie fluit het eind signaal. 3 punten binnen, dit geeft de burger moed voor de rest van het sezoen .
    Aankomende week weer een thuis wedstrijd en hopelijk weer 3 punten