• Einde seizoen?

  Beste AVW'66-leden,

  De KNVB moet het nog officieel bevestigen, maar de verlengde en aangescherpte regels in het kader van de Corona-crisis doen vermoeden dat het voetbalseizoen 2019-2020 ten einde is. Alle bijeenkomsten, zonder ondergrens wat betreft het aantal personen, zijn tot en met 1 juni verboden. Wij, als bestuur, kunnen niet anders dan concluderen dan dat wedstrijden, trainingen en bijeenkomsten op de accommodatie hier ook onder vallen. De accommodatie zal dus tot nader bericht gesloten blijven.

  Stiekem hopen we dat er verandering in de situatie komt en dat we toch weer kunnen gaan trainen of andere activiteiten voor met name de jeugd kunnen gaan organiseren. Voorlopig is daar echter geen zicht op... Wij houden de situatie uiteraard in de gaten en mocht zich een mogelijkheid aandienen, dan melden we ons direct!

  Door enkele leden werd de vraag gesteld of er wel contributie betaald moet worden, wanneer er niet feitelijk wordt gevoetbald. Helaas is het antwoord: ja! Jullie begrijpen hopelijk dat ook bij AVW'66 het merendeel van de kosten vast zijn en gewoon doorgaan. Uiteraard vallen enkele variabele kosten weg of terug, maar daar staat helaas ook het terugvallen van inkomsten uit bijvoorbeeld de kantine tegenover. Zoals altijd geldt dat een ieder die moeite heeft de contributie te voldoen zich bij het bestuur kan melden. Er zal dan per geval naar een oplossing worden gezocht.

  Als bestuur zijn we uiteraard erg teleurgesteld over de manier waarop dit seizoen lijkt te eindigen, maar een ieders gezondheid gaat vanzelfsprekend voor alles. Het is zaak dat we ons met zijn allen aan de door het kabinet aangekondigde maatregels te houden willen we samen zo snel mogelijk uit deze verschrikkelijke situatie komen!

  We hopen ons snel weer te melden met beter nieuws, blijf gezond allemaal!

  Bestuur AVW'66