• De selectieteams AVW'66 JO10-1 en JO15-1, zijn dit jaar in zijn geheel gesponsord middels presentatiepakken door de sponsor Vajo weg en tuinaanleg.

  De presentatiepakken geven de beide elftallen een fraaie uitstraling voor de club en zeker ook een extra motivatie voor de spelers. Vajo weg en tuinaanleg is een jong en dynamisch bedrijf dat zich met passie inzet voor particulieren. Dit past precies in het plaatje bij de club en deze twee elftallen. Vajo weg en tuinaanleg is te vinden op de Hamersestraat 45A te Westervoort.

  Daarnaast is de JO 15-1 middels sporttassen gesponsord door Brock Dakbedekking B.V welke is gevestigd aan de Lentsenburg58 te Westervoort.
  Brock Dakbedekking B.V is een gespecialiseerd dakdekker bedrijf welke staat voor kwaliteit en efficientie. Ook dit bedrijf past erg goed bij het team en de club.

  Namens de spelers en de club, enorm bedankt .
  Op de foto's: Jo10-1 Dani, Mick, Finn, Cheviano, Daan, Rafael en ivan
  J015 Ryan, Vin, Amara, Boaz, Sem, Quinten, Wari, Senne, Sem, Mats, Yigit, Yasin, Damien en Luuk en de sponsors, Brock dakbedekking en Joery en Lilian van Elferen van Vajo weg en tuinaanleg.

   

   

  Uitnodiging AVW'66 Tegeltoernooi