• Jeugd

  AVW’66 zet uiteraard vol in op de jeugd. Wie de jeugd heeft, heeft immers de toekomst! Voetbal moet vooral leuk zijn, maar vaak is het leuker als je je best doet en wint!

  Al vanaf 5 jaar kun je terecht bij onze rookies. Spelenderwijs leer je voetballen, waarbij zoals gezegd het plezier voorop staat. Je leert echter niet alleen voetballen en uiteraard kan niet iedereen een topvoetballer worden. Het gaat om meer: sporten, bewegen, plezier maken, vrienden maken, je ontwikkelen. Daar zetten we als club op in!

  AVW’66 biedt de voorwaarden om plezier te hebben en lekker te voetballen. We beschikken over een fraaie accommodatie, goede velden, fijne ballen, etc. Belangrijker zijn wellicht nog wel de trainers, leiders en de manier waarop we met elkaar omgaan. Normen en waarden noemen we dat. AVW’66 heeft dat verankert in ons jeugdplan, waar we veel waarde aan hechten.

  Als club willen we meer bieden dan alleen voetbal en organiseren ook activiteiten naast het voetbal. We verwachten ook dat onze leden betrokken zijn bij de vereniging. Goed voor de club en goed voor de ontwikkeling van onze (jeugd)leden!

  Heb je interesse om bij AVW’66 te komen voetballen of om eens vrijblijvend een proeftraining mee te doen?!

  Mail naar info@avw66.nl en je hoort snel van ons!