• Oranje festival

  Binnenkort, op 12 juni 2021, start het grote EK voor onze Oranje leeuwen. Om de jeugd daarvoor in de stemming te brengen heeft de KNVB het Oranje festival bedacht. Wij, AVW’66, organiseren dit festival voor alle jeugd. Jongens, meisjes, geweldige voetballer, beginnend voetballer, jong of oud, alle jeugd is welkom en voor iedereen zijn er gepaste activiteiten.


  Zaterdag 5 juni gaat dit Oranje festival plaatsvinden, op de sportaccommodatie van AVW’66, met leuke en uitdagende spellen voor de gehele jeugd. In de ochtend vindt het evenement plaats voor voetballers tussen de 4 t/m 14 jaar. In de middag vindt het evenement plaats voor voetballers tussen de 15 t/m 19 jaar.
  Het doel is om leuke en verschillende activiteiten te organiseren om lekker met elkaar in beweging te zijn en natuurlijk wordt de voetbal niet vergeten. Naast dat alle leden welkom zijn, zijn alle (nog) niet leden ook welkom! Iedereen mag dus naast een broertje en zusje, ook een vriendje of vriendinnetje meenemen naar dit festival, maar niet-leden zijn alleen ook van harte welkom! Je kunt jezelf of uw zoon/dochter opgeven tot 04-06-2021. Mocht je je broertje, zusje, een vriendje of vriendinnetje meenemen, laat hem of haar zich dan wel aanmelden via dezelfde site. De aanmeldingen stromen binnen dus wees er snel bij!
  Tijdens dit evenement zullen de op dat moment geldende coronaregels gehandhaafd worden.
  Wat: Het Oranje festival (voor AVW’66 leden en niet leden)
  Waarom: leuke en verschillende activiteiten om lekker met elkaar in beweging te zijn
  Wanneer: zaterdag 5 juni
  Waar: Sportpark Hamerden (voetbalclub AVW’66)
  Wie: 4 t/m 14 Jaar (Leden van AVW’66 en vrienden)
  Tijd: 9.00 – 13.00 uur
  Aanmelden: https://www.knvb.nl/oranjefestival/avw66/1446
  Wie: 15 t/m 19 Jaar (Leden van AVW’66 en vrienden)
  Tijd: 13.30 – 17.00 uur
  Aanmelden: https://www.knvb.nl/oranjefestival/avw66/1449
  Extra: Voor de AVW’66 leden die een vriendje of vriendinnetje meeneemt zit er wat extra’s in de goodiebag.
  Voor vragen kunt u contact opnemen met activiteitencommissie@avw66.nl. Zij zullen u dan z.s.m. contacteren.