• Sponsors

  • Zoals binnen iedere vereniging neemt sponsoring ook binnen AVW’66 een belangrijke plaats in. Is het voor u als sponsor ook een goede investering?! Wij denken van wel!

    Wel 500 gezinnen of, anders gezegd, wel 1.000 mensen bezoeken wekelijks onze accommodatie. Veelal om te voetballen, maar ook om te kijken of vrijwilligerswerk te verrichten. In vrijwel alle gevallen beleven mensen plezier aan hun bezoek en het kan voor u heel lonend zijn om uw bedrijf daaronder de aandacht te brengen.

    Naast ‘deze investering’ draagt u uiteraard ook bij aan de toekomst van AVW’66 en dus de jeugd in uw regio. Naast het economische nut, is er ook sprake van een maatschappelijke bijdrage: het mes snijdt aan twee kanten.

    Als AVW’66 proberen we onze sponsoren actief te promoten onder onze leden. Daarnaast proberen we onze sponsoren met enkele activiteiten per jaar met elkaar in verbinding te brengen. Op deze wijze proberen we sponsoring voor u interessant te maken! Vragen over sponsoring?! Mail naar info@avw66.nl en we nemen snel contact met u op!

  • Hoofdsponsoren AVW'66

  • Club 500 AVW'66