• Teamindeling 2024-2025

  Teamindeling 2024-2025

  De afgelopen maand hebben commissie leden, trainers en coördinatoren weer de nodige gesprekken gevoerd om zorgvuldig de teamindelingen voor het komende voetbalseizoen samen te stellen. Mochten we onverhoopt toch een ingeschreven speler gemist hebben kun je contact opnemen met een trainer of een coördinator. We zullen dit dan zo spoedig mogelijk behandelen en zo nodig aanpassen. Wij zijn op dit moment bezig met de indeling voor de trainingstijden en de locatie. Deze volgt zeer binnenkort.

  We zullen ook komend seizoen 2024-2025 de jeugd spelers van AVW’66 en SC Westervoort samen laten voetballen in KNVB Samenwerkend Teams (kortweg ST Teams). We organiseren in deze ST samenwerking het voetbal voor spelers in de teams JO7 t/m JO14.

  De teams waar nog geen team indeling is gemaakt zullen we in goed overleg met de trainers voor de start van de competitie maken. Wij verwachten dat dit in de maand augustus voor de start van de competities goed gaat komen.
  We zoeken voor diverse teams nog “extra” trainers en begeleiders. We hopen dat ouders en/of leden zich melden om ons te helpen om het voetbal voor onze jeugd mogelijk te maken, want zonder deze hulp kunnen we geen voetbal organiseren.

  De teamindelingen zijn terug te vinden in de onderstaande lijst:

  >> Teamindeling ST Teams <<

  Namens Sportclub Westervoort en de ST Commissie wensen we iedereen alvast een fijne vakantie en veel plezier met EK voetbal.

  Wij zien elkaar in augustus op het voetbalveld!

  Met sportieve groet,

  Voetbalzaken Sportclub Westervoort en de ST Commissie AVW'66/ Sportclub Westervoort